FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Inte många dagar kvar nu

Jag vet att jag har varit urdålig på att blogga nu de senaste dagarna men det ska det bli ändring på. Nu på lördag är det fototräff:) Inte många dagar kvar nu. Ser fram emot att träffa massa nya personer och att vara modell så klart.

Dagens Fail

 
Haha dagens fail hände alldeles nyss när jag skulle göra te. Jag ställer koppen under maskien, tittar bort och pratar med pappa samtidigt som jag trycker på knappen och sen går därifrån. När den piper att den är klar går jag dit och tycker att det ser lite knepigt ut, vattnet var vitt och ända upp till kanten tills jag insåg att jag hade ställt koppen upp och ned. Haha snacka om att det var lite blött :P Var inte så smart, kanske.

Torsdag

Modell: Felicia Olsson
Fotograf: Lina Flodins
Tröja: What We Wore
 
Idag på förmiddagen/lunch var det jätte fint väder så jag och Lydia passade på att sola lite och jag fick faktiskt lite färg. Är jätte glad över det:) Har inte kunnat sola så mycket under sommaren så känner mig jätte blek. Men det får man stå ut med :P
 

Underbara Alanya

 
 
 
Åh nu vill jag tillbaka till Alanya, eller åka till något annat varmt land. Skulle vara så skönt att åka utomlands, men det får kanske bli nästa år.

Grey

 
Imorgon är jag ledig från jobbet så jag hoppas verkligen på fint väder så att man kan vara ute. Lydia kommer hit imorgon så får vi se vad vi ska hitta på.

Some Nights

Fototräff

 
Då jag har bokat biljetter till Stockholm den 1 september då det är Fototräff. På dem fototräffen ska jag vara modell, så det ska bli kul. Har varit med på en fototräff tidigare då den var i Karlstad. Dock är nog denna träff mycket större än den i Karlstad.

Bomstad Badet

 
I onsdags var jag ledig från jobbet så jag och Lydia passade på att njuta av den varma sommardagen som det var då:) Vi köpte med oss jordgubbar och annat snacks. Det var hur mysigt som helst. Vi har pratat om att åka dit jag vet inte hur många gånger tidigare och äntligen blev det av. Synd bara att sommaren snart är över, fast det är först nu som värmen kommer känns det som.

Blommig blus

Modell: Felicia Olsson
Fotograf: Lina Flodins

Pink

Modell: Felicia Olsson
Fotograf: Lina Flodins
 
Då har man precis kommit hem från firandet av Fredrik, som är en av mina systrars sambo. Det var kul att träffa Fredriks syskon också, har inte träffat dem tidigare.

Ser ni vad det är?

En bild jag fotade idag. Ser ni vad det är för något?

Kort hår!

 
Idag har jag testat en ny frisyr, nämligen page. Känns lite annorlunda att ha kort hår, har alltid haft lång hår. Men det är kul att man kan sätta upp håret på lite olika sätt så att man slipper klippa det varje gång man vill ha kort.

Photographer in the picture!?!

Modell: Felicia Olsson
Fotograf. Lina Flodins

Behind The Scenes

 
 
Här kommer två behind the scenes bilder från när jag och Lina har fotat till What We Wore. På den översta bilden håller Lina på att fixa så att bilderna kommer upp på datorn under tiden som vi fotar, så att även jag kan se hur det blir efter varje bild. Det var väldigt skönt att kunna se bilderna direkt så att man kan se vad man ska ändra till nästa bild:)

Studio

Modell: Felicia Olsson
Fotograf: Lina Flodins