FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Tips: HårknutFör att göra denna knut behövs: Gummisnodd, hårnålar och spray. Jag använder Creative Hairspray Aero Mega Strong från Grazette of Sweden som fungerar på alla hårtyper och det ger glans och ett hållbart resultat.

Steg 1: Börja med att sätta upp håret i en hästsvans där du vill ha din knut.

Steg 2: Tvinna/snurra håret runt gummisnodden.Steg 3: Fäst hårnålar runt hela knuten så att den sitter bra.Steg 4: Spraya för att få ner småhåren.

Sen har ni ett färdigt resultat som passar både till vardags och till fest.

Inte lång tid kvarNu är det inte lång tid kvar till att denna lilla krabat kommer till världen. Längtar till att lilla Scott ska födas så att jag kan bli faster för första gången och även få ett syskonbarn för tredje gången. I mars ska även min syster få sitt tredje barn, så då får jag fyra syskonbarn. Det ska bli jätte kul med mer bebisar i familjen.

Det händer ju bara i NVESDet här känns som om det bara kan hända i min klass, att två av eleverna kommer nakna till lektionen. Visserligen hade vår lärarkandidat mer eller mindre utmanat dom om att dom inte vågade. Kan nog säga att det var del personer att utmana.
Läraren blev lite distraherad av att de satt nakna och var tvungen att be dem att klä på sig kläderna igen.

Kläder

Rensade i min garderob förut på kläder som jag inte har använt på ett tag. Det blev en liten hög med kläder som jag ska lägga undan, vet inte riktigt än om jag ska spara eller slänga det. Det blir nog att jag sparar det ett litet tag i alla fall tills att jag har bestämt mig. Även fast att jag har tagit bort massa kläder känns det fortfarande som om jag har lika mycket kvar.

Gamla modellbilderHär är tre gamla modellbilder från tiden då jag var blond. Det är som vanligt duktiga Lina som har stått bakom kameran.

A-

Idag på biologin kollade vi vad vi har för blodgrupp och jag har A-. Vet ni vad ni har för blodgrupp?

Saknar

Saknar när jag och Rebecca var på Bomstad en kväll i somras och grillade och hade jätte mysigt.  Vi hade med och engångsgrill, mat och filtar och satt och pratade hela kvällen. Längtar verkligen tillbaka och jag hoppas att det kan bli fler sådana kvällar till sommaren igen.

Jag fallerModell: Jag
Fotograf: Lina Flodins

Övningsköra

Snart kommer min bilskolelärare hit och hämtar upp mig så att jag kan få övningsköra lite. Jag längtar verkligen till att jag får körkort.

Tacokväll

Snart är det dax för tacokväll hemma hon Lina med tjejerna. Så nu ska jag knalla iväg hem till henne.

White part 2Modell: Jag
Fotograf: Lina Flodins

WhiteModell: Jag
Fotograf: Lina Flodins

Jag hinner inte blogga något under dagen som jag är i Stockholm så gör ett tidsinställt inlägg. Bussen går 07.30 och sen beräknar vi att vara tillbaka i Karlstad vid 21.30 så det blir verkligen en heldag i huvudstaden.

Jag har för mig att det här var den sista stilen som vi hade på min och Lina´s fotografering. Vitt mot vitt, jag tyckte att det blev väldigt häftigt och stilrent. Mer bilder kommer senare.

Grattis Pappa

Idag fyller pappa 53 år :) Grattis till honom, det blir att fira honom när jag kommer hem från Stockholm.

Stockholm

Imorgon blir det Stockholm med alla i NVES. Det ska bli kul, men är mest taggad för den fria tiden, då det blir att shoppa.

Black & WhiteModell: Jag
Fotograf: Lina Flodins