FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Nyår
Nu håller jag och tjejerna på att gör oss i ordning inför nyårsfirandet. Vi lagade middag tillsammans, som blev sallad och sen gjorde vi efterrätt. Det blev jätte mysigt.

Om jag inte har möjlighet att blogga sen så önskar jag alla ett riktigt gott nytt år. Så hörs vi nästa år.

Platt magehttp://www.improveme.se

Sista dagen
Då har jag jobbat sista dagen på detta året. Känns lite sjukt att det är nyårsafton imorgon, det har gått så sjukt snabbt.

Jag vet inte riktigt hur det blir med morgondagens firande, men det löser sig alltid. Jag tror att jag har bestämt mig vad jag ska ha på mig i alla fall. Det blir en svart sammets klänning med  silvrig dragkedja fram. Jag provade klänningen bak-o-fram och jag tyckte nästan att den blev snyggare då. Så att man har dragkedjan på ryggen istället.


Fram


Bak

Bad
Nu ska jag ta och lägga mig i ett varmt bad och bara slappna av. Har varit rätt mycket att göra idag på jobbet, så jag tycker att jag förtjänar det.

Siri

Idag var jag med och firade Siri som fyller 2 år. Tycker inte att det var länge sedan som hon föddes.

LeopardModell: Jag
Fotograf: Lina Flodins

God jul!

God jul på er alla, hoppas att ni får en riktigt bra julafton.

Jul imorgon
Förlåt att jag har varit så dålig med att blogga, men jag har haft rätt mycket att göra.

Jag kan inte fatta att det är jul imorgon, eller ja egentligen om bara några timmar. Men i min familj firar vi inte jul så mycket imorgon den 24 utan vi firar mer den 25, för att då kommer alla mina syskon hem. Jag har 5 äldre syskon och alla har flyttat hemifrån och börjat bilda egna familjer. Så då har det blivit att vi firar jul tillsammans på juldagen.


Bild från i onsdag, när vi var på Glada Ankan

Glada Ankan
Ska snart iväg på förfest och sen bär det av till stan då vi ska till Glada Ankan. Ska fira Rebecca som blir 18 idag.

Så här ser jag ut ikväll.


Bh olycka
Idag åt jag och Alicia lunch på Burger King och under tiden vi satt och åt hör jag hur det knakar till i bh:n. Fattar direkt att den är på väg att gå i sönder, så jag kände efter hur mycket tyg som fortfarande satt kvar och det var inte alls mycket och typ 2 sekunder senare hoppar allt isär. Så där sitter jag med en bh som åker mer och mer åt ett varsitt håll. Som tur va så var vi nästan klara så att vi kunde gå.Nu är jag hemma och har tagit på mig en annan bh som är hel och förhoppningsvis ska den hålla hela kvällen.

Tips: Hårkulor
Nu inför jul kan man bara sina egna julkulor gjorda av sitt eget hår. Och om man vill ha det extra juligt kan man sätta i något rött band eller röda pärlor.

Börja med att sätta upp håret i en låg hästsvans

 

Kräppa/våffla hela håret med en kräpp/våffel/volume master, men lämna sista biten rak.

 

Toupera hela den våfflade delen av håret.

 

Sätt i en gummisnodd och dra lite i håret för att forma en kula. Toupera lite till om det behövs och spraya. Sätt i så många gummisnoddar som du vill ha kulor. Detta fungerar att göra även om man har kortare hår fast då kan man antingen göra färre kulor eller göra dem mindre.

 

 

 

 

 

Bowling

Var med klassen och spelade disco bowling imorse och jag kom tvåa utav dem jag spelade med.

Svar på frågorna
Vem är din bästa vän?
Svar: Jag har inte en som är min bästa vän, utan jag har många jätte bra vänner.

Utekväll eller hemmakväll?
Svar: Utekväll

Jobba eller gå i skolan?
Svar: Jobba

Hur lång är du?
Svar: ca. 166-168 cm

Hur känner du och Lina Flodins varandra?
Svar: Vi gick i samma klass på högstadiet och det var där som vi lärde känna varandra.

Hur gammal är du?
Svar: 18 år

Varför blir du inte modell "på riktigt"? Du är jättesnygg ju!
Svar: Tack så mycket. Jag har funderat lite på att visa min portfolio för olika agenturer, men det har inte blivit av. Jag har varit hårmodell ett antal gånger och tycker att det är jätte kul, men det tar upp väldigt mycket tid som man inte tänker på. Så om jag skulle satsa på modellyrket nu skulle jag kanske inte hinna med skolan. Så det får i så fall bli till sommaren, och än så länge håller jag det på hobby nivå.

Vilka gymnasieprogram stod det mellan när du skulle börja gymnasiet?
Svar: Först ville jag gå någon praktisk linje för att jag ville skapa något och jag var lite trött på skolan och pluggande, men jag visste inte vad jag ville bli och jag ville ha möjligheten att bli vad jag vill senare när jag har kommit på vad jag vill. Så då tänkte jag på natur som är en väldigt bred linje, men det är i stort sett bara teoretiskt, så därför blev det en blandning, naturestet med inriktning bild. Både teoretiskt och praktiskt.

Varför började du blogga?
Svar: Jag har bloggat förut men tröttnade. Men så en dag skaffade en kompis en blogg och då blev jag lite sugen på att börja igen, så då gjorde jag det.

Gillar du hästar?
Svar: Ja, det är härliga djur. Började rida när jag var 6 år och sen skaffade jag foderhäst när jag var ca. 12 år. Men vid 10 års ålder började jag tycka om barn allt mer så då var jag barnvakt också som tillslut tog över hästintresset.

Vilken är din favoritbutik?
Svar: Åh vad svårt, gillar många butiker och det beror lite på vad jag är ute efter, men H&M är ju alltid en butik som funkar.

Vilken skola?
Svar: Sundsta-Älvkullegymnasiet, fast jag går på Älvkullen.

Luna på onsdag!På onsdag ska vi fira Rebecca som fyller 18. Det är även sista riktiga skoldagen också, för på torsdag är det julavslutning. Så det blir även att fira sista skoldagen detta år, efter sista lektionen är det NVES mys i källaren med fika och sånt, då 1:or, 2:or och 3:or är tillsammans. Vi 3:or har pratat på att typ "förfesta" i skolan innan Luna, men jag har inte bestämt mig än om jag ska va med då eller om jag ska va med Rebecca och förfesta eftersom hon fyller år. Vill va på båda ställena.

Bilder från spex

Här är några bilder från spexet. Det bästa spexet jag har varit på, mycket bättre än förra året. Jag och Alicia tyckte att det var så bra att vi gick på det en gång till. Det var flera från min klass som var med och deltog i spexet och måste säga att alla var jätte duktiga. Synda att det inte filmades, skulle lugnt köpa filmen i så fall.